Mozirski gaj je novo sezono začel 9. aprila in v manj kot mesecu dni si je cvetoče tulipane in številne druge cvetlice ogledalo kar okrog 5.500 obiskovalcev.

Višek razstave z dodatnimi aktivnostmi je sicer potekal od 27. 4. do 2. 5., ko smo beležili tudi največji obisk. Kar okrog 4.500 obiskovalcev se je v tem času sprehodilo po parku. Občudovali so lahko cvetje, se zadržali pri stojnicah ter 30. 4. in 1. 5. ujeli tudi kakšen posnetek z risanimi junaki. V ponedeljek, 2. maja, nas žal niso obiskali, ker jih je pregnal jutranji dež.

Hladno in nekoliko deževno vreme pa je tulipanom godilo, zato jih še kar nekaj čaka, da bodo odprli svoje pisane cvetove in vas očarali s svojo lepoto. V Mozirskem gaju tako podaljšujemo razstavo tulipanov vse do nedelje, 15. maja.

Tulipani vas pričakujejo

Veseli smo, da nam je narava šla na roko in si boste lahko oči spočili še vsaj 14 dni na tulipanih in drugem pomladnem cvetju, ki krasi Mozirski gaj. Vabljeni ste prav vsak dan, od 9. do 19. ure.

V prihodnjih dneh se nam sicer obeta tudi nekoliko lepše vreme, hkrati pa Mozirski gaj ostaja ves cvetoč in res nekaj posebnega, zato bo sprehod med tulipani in našimi čudovitimi vrtovi zagotovo zelo lep.

Se vidimo torej v Mozirskem gaju, da skupaj zacvetimo s tulipani in začutimo pomlad.