Mozirski gaj – sanjski raj za vaš najlepši “da”

Mozirski gaj – park cvetja, se za svoje obiskovalce razcveta od začetka meseca aprila, pa vse do začetka oktobra. Leži na desnem bregu reke Savinje v kraju Mozirje. Njegovo poslanstvo je hortikulturno ozaveščanje obiskovalcev in ravno zaradi tega je skozi celotno sezono v parku na milijone cvetov, ki dajejo kraju posebno čarobnost. Obiskovalce pomirjajo in očarajo na njihovem sprehodu po belih poteh med gredicami in zelenicami, zato si nekateri prav tu tudi želijo zaobljubiti večno ljubezen in zvestobo.

Obredi civilnih in cerkvenih porok

Od leta 1991 je v parku postavljena kapelica Sv. Valentina, v kateri se poročni obredi opravljajo že od njene blagoslovitve. Pred nekaj leti smo pridobili tudi status prostora, v katerem so možne civilne poroke. Prav v ta namen je bil v park postavljen paviljon, ki služi predvsem za obrede civilnih porok.

Poročni paviljon

Na trati

Mozirski gaj je postal park nepozabnih poročnih ur

Tako je Mozirski gaj postal tudi park nepozabnih poročnih ur za mladoporočenca in njune svate. Na sprehodu vas po celotnem parku spremljajo etnografski objekti in kotički za prelepe posnetke, katere boste z veseljem pregledovali še mnoga leta po tem enkratnem in neponovljivem dogodku.

Obnovitev poročnih zaobljub in zaroke

Mozirski gaj je tudi idealen kraj za tiste, še vedno zaljubljene, ki želite svoje poročne zaobljube obnoviti, pa tudi za vse, ki ste še na začetku te poti. Lahko vam pomagamo pri čarobni zaroki v času božične bajke ali kadarkoli v času odprtja parka (po predhodnem dogovoru).

Dodatne informacije

O izvedbi cerkvene ali civilne poroke, smo vam na voljo na gregor@mozirskigaj.com.