Imejte svojo cvetlično gredico.

Park zadnjih 15 let upravlja Ekološko hortikulturno društvo Mozirski gaj, katerega prihodke predstavljajo pobrana vstopnina, blagovni prispevki slovenskih vrtnarij, ter v zadnjem času čedalje več sponzorskih prispevkov podjetij, ki jim v zameno zato uredimo v parku reklamno – cvetlično gredo.

Želimo si, da se nam pridružite kot dolgoletni lastnik enega dela našega parka – to je cvetlične grede, ki bi na kar najboljši in najbolj viden način našim obiskovalcem predstavljala vaše podjetje.

Posaditev gredice – dvakrat letno

Za finančni prispevek od 1.000 do 2.000 EUR neto (odvisno od velikosti grede), vam bomo dvakrat letno posadili vašo cvetlično gredo, ki bo tako skozi celotno sezono v polnem cvetenju razveseljevala naše številne obiskovalce in predstavljala vaše podjetje.

Poleg zasaditve bomo gredico označili tudi s tipskim napisom vašega podjetja. Resnično se bomo zelo potrudili, da bo gredica, katera predstavlja vaše podjetje redno vzdrževana in negovana.

Poleg reklamne grede se lahko predstavite v našem parku tudi z sponzorsko zastavo, transparentom, ob naših prireditvah pa še z kakšno reklamno akcijo (letaki, hostese,…).

Kontakt:
Darko Bele, predsednik društva
041 691 939