Tudi to poletje se boste lahko potegovali za kolo Pony, tokrat v sončni rumeni barvi. S podjetjem Turna Rogbikes smo se namreč za vas povezali tudi letos in vam tako omogočili, da se s svojimi fotografijami potegujete za točno to kolo, ki ga boste vse poletje opazovali v Mozirskem gaju. Za povrhu pa si lahko prislužite tudi pakete vstopnic za Mozirski gaj.

Ampak pozor, tokrat so pravila nekoliko drugačna!

Ne bomo šteli všečkov

Po lanskih zapletih, ki niso razveselili nikogar med nami, vas pa še manj, smo se s partnerji v projektu odločili, da letos o nagrajencu ne bodo odločali všečki. Namesto tega bo zmagovalca izbrala strokovna komisija.

V komisiji bodo trije člani. Profesionalni fotograf, predstavnik našega čudovitega Mozirskega gaja in predstavnik partnerskega podjetja Turna RogBikes. Kar pa seveda ne pomeni, da ne bodo avtorji fotografij, ki jih bomo, kot vsako leto, objavili v posebnem albumu na naši FB strani, veseli prav vsakega vašega všečka.

Nagrade bomo skupaj s podjetjem Turna podelili v treh kategorijah. Skupni zmagovalec pa bo dobil tole sončno Pony kolo, ki že stoji v našem parku in čaka, da se popeljete z njim. Kategorije, v katerih bomo iskali zmagovalce, bodo:

 • Najbolj umetniška fotografija
 • Najbolj odštekana fotografija
 • Najboljša družinska fotografija

Zmagovalci v vsaki od kategorij bodo dobili paket 5 vstopnic za Mozirski gaj, ki jih bodo lahko porabili kadarkoli v roku 1 leta, tudi za priljubljeno Božično bajko Slovenije, ter paket RogBikes. Skupni zmagovalec pa bo, kot rečeno, domov odpeljal kolo Pony.

Tudi letos bomo iskali najbolj priljubljene kotičke Mozirskega gaja

Tako kot lani, bomo od vas pričakovali, da boste ob poslani fotografiji – in pošljete lahko samo po 1 na eno ime, pripisali tudi svoj najljubši kotiček Mozirskega gaja, za katerega smo prepričani, da ga boste med vožnjo s kolesom Pony po parku, kombinirano s prijetnim sprehodom, dodobra raziskali.

Lani je bil najbolj priljubljen kotiček Mozirskega gaja Začarana vas. Prav zanima nas, kateri bo letos.

Dopisati je potrebno tudi osebne podatke (ime in priimek, telefonska, naslov, e-mail).

Fotografije sprejemamo do vključno 30. 9., do 23.59h na naslov pony.gaj@gmail.com. Poseben dogodek, na katerem bomo podelili nagrade, bo v Mozirskem gaju, 8. oktobra.

Komaj čakamo, da se z vami ponovno srečamo v Mozirskem gaju. Ne pozabite, odprti smo prav vsak dan, tudi med prazniki in vikendi, od 9. do 19. ure. Uživajmo v poletju skupaj!

PRAVILA NAGRADNE IGRE PONY KOLO

 • Fotografije sprejemamo do vključno 30. 9., do 23.59h na naslov pony.gaj@gmail.com.
 • Na 1 ime lahko pošljete le 1 fotografijo.
 • Zmagovalca bo izbrala strokovna 3-članska komisija.
 • Izbiramo zmagovalce v kategorijah: najboljša umetniška fotografija, najboljša odštekana fotografija in najboljša družinska fotografija.
 • Nagrade bomo skupaj s podjetjem Turna podelili v treh kategorijah. Skupni zmagovalec bo dobil tole sončno Pony kolo, ostali zmagovalci pa pakete RogBikes in vstopnice za Mozirski gaj.
 • Ob poslani fotografiji je nujno potrebno dopisati najljubši kotiček Mozirskega gaja in osebne podatke (ime in priimek, telefonska, naslov, e-mail).
 • Poseben dogodek, na katerem bomo podelili nagrade, bo v Mozirskem gaju, 8. oktobra.
 • V nagradni igri lahko sodelujejo samo fotografije, na katerih je Pony kolo s posameznikom ali skupino fotografiran znotraj Mozirskega gaja.