V Mozirskem gaju se je pomlad razcvetela s tulipani.
Zacvetite z njimi tudi vi!

Tulipani, narcise in drugo pomladno cvetje že sramežljivo pozdravljajo sonce v svojem razcvetu. Po tako lepem koncu zime, ki smo ga imeli letos, so namreč tudi tulipani zacveteli že prej in Gaj vas zato z veseljem vabi v svoj cvetni objem že danes.

Če si želite videti tulipane v največjem razcvetu,
obiščite Mozirski gaj med 10. in 21. aprilom.

Uživajte v pisanem cvetju, se očistite vseh slabih energij z največjimi uglašenimi vetrnimi zvončki v Evropi in ne pozabite obiskati našega Začaranega vrta, ki z letošnjo pomladjo postaja vse bolj Začarana vas. V njem vas bo namreč pričakalo že 10 vilinskih hišic in čudovitih vil, ki bodo z magično vilinsko energijo zapeljale tako otroke kot odrasle.

Kaj bo torej s tradicionalno razstavo tulipanov od 27. 4. do 2. 5.? Tako kot vsako leto do zdaj, vas tudi letos vabimo nanjo v tem času, ko si bo mogoče ogledati poznejše tulipane v najlepšem razcvetu, z njimi pa še 20.000 narcis, 15.000 mačeh, spominčice in marjetice.

Od 27. 4. do 2. 5. pa pripravljamo tudi poseben program
z eksotičnimi živalmi in risanimi junaki.

Z nami bodo člani društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo, ki bodo s seboj pripeljali pajke, želve in kače. Alojz Osterman bo v Gaj pripeljal svoje papagaje. Obiskali pa nas bodo tudi Disneyjevi junaki in Mignoni. Nešteto razlogov torej, da nas obiščete.