mozirskigaj-nagradna-igra-pony-20200718-900x1200Vzemite kolo PONY, se z njim popeljite po parku, naredite fotografije in vrnite kolo nazaj.

V nagradni igri lahko sodelujete vsi, ki boste do vključno 20. septembra 2021 do polnoči poslali fotografije na naslov gaj.pony@gmail.com. Vsak posameznik lahko pošlje samo eno fotografijo. Posameznik mora poleg slike posredovati tudi svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-mail naslov). V nagradni igri lahko sodelujejo samo fotografije, na kateri je Pony kolo s posameznikom ali skupino v Mozirskem gaju. Vožnja s Ponyem je izjemoma dovoljena za potrebe nagradne igre.

Fotografije posameznikov bomo objavili v posebnem albumu na FB strani Mozirski gaj: https://www.facebook.com/mozirskigaj/. Zmagovalec, ki bo domov odpeljal Pony kolo, bo izbran na podlagi števila všečkov posamezne fotografije.
Nagrado za najboljšo fotografijo bo prejel tisti, ki ga bo izbrala strokovna komisija. Ostale nagrade v nagradnem skladu prejmejo udeleženci, ki si po vrsti sledijo glede na število doseženih všečkov (5x Rog Bikes darilni paket) in pošiljatelji najboljših 3 fotografij (1. nagrada – letna vstopnica za Mozirski gaj, 2. nagrada – 4 vstopnice za Božično bajko Slovenije, 3. nagrada – 2 vstopnici za Božično bajko Slovenije).

Fotografije bo mogoče všečkati do 26. septembra 2021 do polnoči. Zmagovalec bo predvidoma znan na posebnem dogodku, 3. oktobra 2021, ko bomo nagrado (kolo PONY Classic 3) izročili zmagovalcu.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate, da vaše podatke uporabimo za e-marketing Mozirskega gaja in TURNE d.o.o.. Prav tako se strinjate, da poslano fotografijo javno objavljamo na naših družbenih profilih (Facebook, Instagram, TikTok).

Nagrajenci, bodo o prejemu nagrad obveščen vsaj 3 dni pred predvidenim dogodkom 3. oktobra 2021 in v objavi na Facebook strani Mozirski gaj.

Celoten pravilnik je objavljen tukaj >.