Razstava tulipanov je zaključena. Čeprav nam jo je nekoliko zagodlo vreme, smo bili z obiskom zadovoljni.

1. in 2. maj sta nam namreč postregla s čudovitim vremenom, kar je v naš Gaj pripeljalo v zgolj dveh dneh več kot 5.000 ljudi. Tako je Mozirski gaj od začetka te sezone v prvi polovici aprila pa do danes obiskalo že skoraj 9.000 obiskovalcev.

Poleg razcvetenega parka so obiskovalce pričakali še risani junaki, eksotične živali in Začarana vas. Tulipani bodo v Mozirskem gaju cveteli še vse do 15. 5., ko bodo dokončno odcveteli, že danes pa cvetijo čudoviti rododendroni in azaleje. Kmalu se bomo pospešeno lotili tudi zasajanja poletnega cvetja, tako da vas Gaj še vedno vabi v svoj cvetoči objem.

Mozirski gaj bo letos postregel z dodatnimi novostmi

Že od začetka nove sezone si v Mozirskem gaju lahko ogledate Začarano vas s kar 10 vilinskimi hišicami in čudovitimi vilami, to pa še ni vse. Letošnja poletna razstava, ki bo potekala od 15. do 18. 8., tokrat ne bo ponujala pogleda na kreacije iz rezanega cvetja kot do sedaj. Te si boste lahko ogledali jeseni.

Gaj bodo namesto rezanega cvetja zasedle živali

Čaka nas ena največjih razstav eksotičnih živali živečih v Sloveniji na prostem, ki jo pripravljamo skupaj z našimi dolgoletnimi partnerji, Društvom ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo. Otroci bodo lahko zajezdili ponije, pripravljamo pa še prav poseben šov z lipicanci.

Vabljeni!