Ravno te dni smo v Mozirskem gaju dobili novo, ekološko službeno vozilo. Vas zanima, kako se bomo z vozilom sploh lahko vozili po parku? Nič lažjega! Tudi vi ste se. Kdaj? Preko poletja in jeseni. Se vam sedaj že malce bolj svita, kaj je naše novo službeno vozilo? Kolo Pony! Točno tako!

Podjetje Turna – Rog bikes, s katerim smo že dve poletji organizirali nagradno igro za kolo Pony, se je odločilo, da bo Mozirskemu gaju in predvsem naši ekipi podarilo personalizirano Pony kolo. Kolo je lepe, svetlo zelene barve, kot se za zeleni Mozirski gaj tudi spodobi. Krasi pa ga uporabna košara z našim logotipom. Naša ekipa se bo z njim vozila na službene poti po parku – ja, velikokrat ga moramo vsega prečesati, kar nanese kar nekaj kilometrov na dan, ter po bližnji okolici.

Kolo Pony blagovne znamke Rog bikes je v Mozirski gaj te dni pripeljal kar direktor podjetja Turna, Vladimir Pogač. Izročil ga je našemu dolgoletnemu vodji, Darku Beletu. Za to darilo smo jim zelo hvaležni in prepričani smo, da nam bo prišlo kolo še kako prav.