Vse poletje je v Mozirskem gaju potekala nagradna igra, ki smo jo organizirali skupaj s podjetjem Turna Rog bikes. Obiskovalci parka so se lahko izjemoma zapeljali s Ponyem po Mozirskem gaju, posneli fotografijo in nam jo poslali. Fotografije smo zbirali v posebnem albumu na naši FB strani, tam pa so te zbirale všečke in lastnik tiste, ki bi jih prejela največ, bi postal nov lastnik Ponya.

V času trajanja nagradne igre smo prejeli kar 134 fotografij obiskovalcev, ki so se ob ustvarjanju le-teh izredno zabavali in številni pokazali tudi kar nekaj kreativnosti. Na koncu pa je bil torej, kot rečeno, odločilen glas ljudstva. Samo prvih 10 fotografij je prejelo skoraj 7.000 všečkov in boj je bil vsekakor napet. Na koncu je zmagala Tanja Mijanović iz Dutovelj.

mozirskigaj-nagradna-igra-zmagovalna-fotografija

Zmagovalna fotografija je zbrala več kot 3.000 všečkov!

Zmagovalna fotografija je do 27. septembra, torej do takrat, ko smo všečke še zbirali, zbrala 3.204 všečke. 2. mesto si je prislužila fotografija avtorja Hariza Makalića s 1.908 všečki in 3. mesto fotografija Primoža Rožmana s 436 všečki. Zmagovalka bo prejela Pony kolo, ostala dva pa manjše nagrade s strani Mozirskega gaja.

lesene skulpture mozirski gaj - Mozirski gaj - park cvetja in muzej na prostem

S podelitvijo Ponya, 10. 10. ob 10h, bomo tudi zaključili sezono,
saj se z 12. oktobrom Mozirski gaj zapre.

Na isti dan, po podelitvi Ponya, pa si bodo obiskovalci Mozirskega gaja lahko ogledali še prikaz kiparjenja z motorno žago. V živo si bodo tako lahko ogledali, kako izpod rok Jerneja Verbuča nastajajo čudovite lesene skulpture, ki jih po novem najdete v Mozirskem gaju. Vse do zaprtja parka si lahko ogledate tudi razstavo jesenskega cvetja, bučnih aranžmajev in buč velikank.

Obiščite Mozirski gaj in uživajte v magiji narave,
dovolite da se vas dotakne.