Mozirski gaj je z zaprtjem razstave buč 8. oktobra zaprl tudi svoja vrata, a le do 1. decembra, ko jih bo znova odprl, z 2. Božično bajko Slovenije.

Letos še bogatejša

Mozirski gaj je lani svoja vrata premierno odprl tudi pozimi, z Božično bajko Slovenije. Takrat je park zasijal v pol milijona božičnih lučk in ustvaril pravo zimsko pravljico. Z vašim velikim obiskom in navdušenjem ste nas resnično razveselili in presenetili, zato smo se odločili, da bomo letos poskrbeli, da bo Božična bajka še večja.

Gaj bo letos zasijal v kar milijon prazničnih lučkah. Otroci bodo lahko svoje skrite želje zašepetali Božičku ali pravljičnim vilam, ki bodo obiskale park. Vsem skupaj pa bodo zapeli ljudski pevci, ki bodo krepčanje ob slastnih prigrizkih in kuhanem vinu naredili še bolj zabavno. Poleg lučk se bomo potrudili, da bodo v pravi božični pravljični svet Mozirski gaj spremenile tudi druge zanimivosti iz naravnih materialov, saj vas bodo, med drugim, pričakale tudi čudovite jaslice.

Odpiramo 1. decembra

Božična bajka Slovenije bo svoja vrata odprla 1. decembra in obiskovalce v svoj pravljični objem vabila vsak dan, vse do 6. januarja, od 16. do 21. ure.

Vse kaže, da nam bo letos uspela še ena novost, ki bo skrajšala vrste pred vhodom v Gaj – spletni nakup vstopnic.

Začutite pravo božično vzdušje, vstopite v zimski pravljični svet Mozirskega gaja – Božično bajko Slovenije.

Preverite tudi uradno podstran Božične bajke Slovenije >