[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kako si želite doživeti praznični konec leta? Vas privlačijo okrašene ulice velikih mest ob bučni glasbeni spremljavi, ki odmeva s posameznih ulic? Vas privlači šum glasnega klepeta ljudi, ki so se od vsepovsod zgrnili na ulice, da bi se družili ob skodelici kuhanega vina? Ali si raje privoščite več miru in počasen sprehod, med katerim lahko občudujete različne svetlobne kreacije, poklepetate in uživate?

Če boste naš park obiskali med tednom, boste od 1. decembra v Mozirskem gaju našli vse to. Imeli boste priložnost odkrivati čudovite svetlobne kreacije po različnih kotičkih v miru, ob spremljavi nežne, praznično obarvane glasbe.

Če se boste po parku sprehodili ob koncu tedna, ga boste doživeli v bolj živahnem vzdušju. 1.200.000 lučk se bo v tem času pridružila množica obiskovalcev, zato v parku ne boste slišali le nežne glasbene spremljave, ampak tudi pomirjujoči zvok klepeta.

Božična bajka Slovenije bo obiskovalcem ponudila tudi kuhano vino, topel čaj in še kaj.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=9_iylU8GewQ” align=”center”][vc_column_text]

Magični praznični čas

Skrite želje velikih in malih si bosta za uho in mogoče tudi v zvezek zapisala Miklavž in Božiček. Prav poseben del Mozirskega gaja se je letos začel spreminjati v Začarani vrt. Vanj so se začela priseljevati pravljična bitja, ki pripravljajo čisto posebno, čarobno praznično vzdušje. V njihovem svetu bodo sprehajalci skoraj gotovo srečali snežno kraljico, gozdno vilo ali škrata.

Ne hodite k nam brez napolnjenih baterij v pametnih telefonih in fotoaparatih. Žal vam bo.

Seveda vam nočemo razkriti čisto vseh detajlov, vseeno pa vam lahko povemo, da bodo nekateri deli parka obarvani v samo eno barvo, druge bo razsvetljevala celotna barvna paleta, nekje bo utripalo, stezica ob strugi na južni strani parka pa bo spremenjena v alejo, okrašeno z lampijončki. Prav imate, pametni telefon ali fotoaparat sta obvezna oprema za zimski sprehod skozi park.

Dobrodošli vsak dan od 1. decembra do 6. januarja 2019

Tako. 3. Božična bajka Slovenije vas v čarobno deželo svetlobe in pravljic vabi vsak dan od 1. decembra do 6. januarja 2019, med 16. in 21. uro. Da bi se izognili vrsti za nakup vstopnic, ki zna biti dolga tudi več deset metrov, vam nudimo možnost spletnega nakupa. Izkoristite jo.
P.S.: Vstopnica za Božično bajko Slovenije je lahko tudi lepo praznično darilo.

Ključni podatki 3. Božične bajke Slovenije:

  • 1. december 2018 do 6. januar 2019
  • Vsak dan med 16:00 in 21:00
  • 1.200.000 lučk po celem parku
  • Glasbena spremljava po celotnem parku
  • Posebna okrasitev Začaranega vrta, kjer bo mogoče videti tudi pravljična bitja  (snežno kraljico, gozdno vilo, škratka)
  • Ob določenih dnevih se bosta po parku sprehajala sv. Miklavž ali Božiček (med 17. in 19. uro, celoten razpored bo objavljen na spletni strani)
  • Izognite se vrsti pred vhodom in kupite vstopnice preko spletne strani

Prisrčno vabljeni!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]