Trenutne razmere so zagodle marsikomu in tudi Mozirski gaj je za enkrat moral ostati zaprt. Ker pa naše čudovite cvetlice tega ne vedo, so se razbohotile tudi to pomlad in odele Mozirski gaj v čarobnost pomladi.

Čarobnost pomladi želimo tudi letos deliti z vami, našimi obiskovalci, vendar ne vemo, kdaj bomo park lahko odprli. Zato smo se odločili, da bomo v soboto, 25. aprila, vsaj VIRUTALNO odprli Mozirski gaj. Upamo in verjamemo, da vas bomo s tem razveselili, saj so mnogi na naših družabnih omrežjih izrazili željo, da bi si vsaj preko filmčkov ogledali lepote Mozirskega gaja.

V teh dneh, ko je naša ekipa že tako ali tako pridno delala, saj park tudi brez obiskovalcev zahteva nego in skrb, smo se tako sami s kamero v roki sprehodili po parku in ustvarili video, skozi katerega se boste po parku vsaj virtualno lahko sprehodili tudi vi.

Trenutno smo sicer v dogovorih, da bi Mozirski gaj ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov morda vendarle odprli v bližnji prihodnosti tudi v živo. Če nam to ne bo uspelo, ostaja zasaditev poletnega cvetja pod vprašajem. Vseeno resnično upamo, da vas bomo že v tem ali vsaj naslednjem mesecu lahko povabili na sproščujoč sprehod po našem parku. Do takrat pa vas vabimo na virtualno otvoritev,  ki jo bomo objavili 25. aprila na naši FB strani.

mozirskigaj 3 jajca - Mozirski gaj - park cvetja in muzej na prostem

Zgodba o treh velikih jajcih

Vabimo vas na virtualno otvoritev Mozirskega gaja, v soboto, 25. marca, ob 10. uri, na našo FB stran. Sicer pa smo vas za veliko noč hoteli presenetiti še z zelo atraktivno novostjo.

V Mozirski gaj smo pripeljali tri velika velikonočna jajca, ki smo jih za to veliko noč želeli poslikati in postaviti kot dodatno atrakcijo v parku. Jajca sicer danes že stojijo v Mozirskem gaju, vendar še niso poslikana, a tudi za to bomo v prihodnosti poskrbeli.

Komaj čakamo, da se srečamo v Mozirskem gaju tudi v živo, do takrat pa ostanite dobro in ostanite zdravi.