Ekološko hortikulturno društvo Mozirski gaj, Hribernikova 1, Mozirje (v nadaljevanju Mozirski gaj), s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

Ne e-novice se lahko prijavijo fizične in pravne osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.mozirskigaj.com in ob prijavi oddajo svoj e-naslov.

Mozirski gaj spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.mozirskigaj.com, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na e-novice na spletni strani www.mozirskigaj.com:

• se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic Mozirskega gaja;
• dovoljujem Mozirskemu gaju, da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
• izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Mozirski gaj preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke ter obveščanje o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je Mozirski gaj, ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro organizira v sodelovanju z Mozirskim gajem.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Odjava od e-novic

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva tudi z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@mozirskigaj.com.

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.